搜索
广州流金岁月钟表维修 13925124671

[北京] 马来西亚-梅先生在北京

加拿大的Ron刚回国,马来西亚梅先生又来了,也要沿着Ron走的路线来一圈,先去北京手表在三里屯的旗舰店选表,看来都知道这里了。这次多加一条线路——参观了北表的王府井店。到了王府井逛海鸥专卖店也是自然的。晚上后海喝酒聊天成了他们的必选项目了

评分

天门冬 + 1 很给力!
88璐璐88 + 1 加分哈,半夜发帖,精神可嘉。

41条回复

北京表的店员还在呢 一个喜欢手表的小姑娘
这一波波的 李兄辛苦啊
OHSEAL 发表于 2014-5-14 08:43
李老师的照片手机拍的吗?

应该是他用手机拍的,没见过梅先生随身带过相机
李老师的照片手机拍的吗?
以上文字与图片是梅先生5月10日发的消息,巧合的是去年也是5月10我与梅先生认识的,整整一年了!看来梅先生对国表真是入迷了,我们的队伍又壮大了

李伟谈国表 发表于 2014-5-13 20:30
Decided to reward myself after working so hard through another stressful quarter. Lucky to be able f ...

李伟谈国表 发表于 2014-5-13 20:30
Decided to reward myself after working so hard through another stressful quarter. Lucky to be able f ...

Decided to reward myself after working so hard through another stressful quarter. Lucky to be able find these, not quite rare but not so easy to find Vintage Chinese Mechanical 老表. The dials are in pretty good condition and there are from 1950s throughout late 60s/ early 70s. First one is Shanghai a581 black dial (hard to find real one in good condition), second one is ZiJinShan, third one is Shanghai a611 with a nice textured dial, forth one is a Tianjin Wuyi with a nice textured dial and lastly the one that I just collected today, a HongQi with gold dial and lumed marker (this one is relatively harder to find). Happened to chance on them by luck, almost like they are meant to be found by me.
伟哥看来是国表的政治名人了,外交搞得有声有色,还全程陪同导游兼照相师!
顶一下。
李伟谈国表 发表于 2013-5-14 17:23
心有余而力不足了
这季节正是忙的时候哈

开玩笑的,人家过来一下,飞机票够买陀飞了。
ntchen2 发表于 2013-5-13 21:40
我还认识个保加利亚的,啥时约到北京来

心有余而力不足了
这季节正是忙的时候哈
天门冬 发表于 2013-5-13 21:39
梅先生也是本网网友么?

潜水员
李伟谈国表 发表于 2013-5-13 17:38
梅先生对您的定制码表灰常赞赏,还是您的外交能力大大的强

不过,又有来约的了,俺真成“三  ...

我还认识个保加利亚的,啥时约到北京来
梅先生也是本网网友么?
ntchen2 发表于 2013-5-11 16:35
李大师搞外交。哈哈

梅先生对您的定制码表灰常赞赏,还是您的外交能力大大的强

不过,又有来约的了,俺真成“三 陪”了
听泉 发表于 2013-5-11 16:32
好啊 , 看来国表号召力越来越大 ,影响力也呈加速上升之势  。。。

点评的灰常到位
123下一页